Wakat: PRACA PRZY PRODUKCJI TRADYCYJNEJ POLSKIEJ ŻYWNOŚCI
Gotowy do aplikowania na to stanowisko - wypełnij poniższy formularz
kobietypary
Szczegóły oferty:
OBOWIĄZKI:
Produkcja i pakowanie tradycyjnej polskiej żywności, a mianowicie:
- Przestrzeganie standardów jakości przygotowania i prezentacji potraw
- Lepienie pierogów
- Smażenie kotlet i krokiet
- Przygotowywanie ciasta i nadzienia do pierogów
- Pakowanie gotowych produktów
- Robienie gołąbków
- Dbanie o czystość i porządek w kuchni
WYMAGANIA:
- Doświadczenie w gotowaniu będzie zaletą, ale nie jest wymagane
- Chęć do pracy i doskonalenia swoich umiejętności
- Umiejętność pracy w zespole i przestrzegania harmonogramu pracy
- Dbałość o szczegóły i przestrzeganie norm higienicznych
OFERUJEMY:
- Ciekawą i inspirującą pracę w przyjaznym zespole
- Możliwość nauczenia się przyrządzania tradycyjnych polskich potraw
- Rozwój zawodowy i możliwość rozwoju w branży kulinarnej
- Konkurencyjne wynagrodzenie
Harmonogram pracy: Dwie stałe zmiany od 06:00 do 14:00 albo od 14:00 do 22:00 po 8 godzin pn-pt (sb-nd opcjonalnie)
Lokalizacja pracy: Kraków
Preferowany Wiek: 18 - 60 lat
Stawka, PLN: 23-31 zł/god. NETTO
Wynagrodzenie, PLN:
4600-6200 zł/mies. NETTO
4600-6200 zł/mies. NETTO
Doświadczenie zawodowe:
Nie jest wymagane
Nie jest wymagane
Odzież robocza:
Zapewnia komplet odzieży roboczej
Zapewnia komplet odzieży roboczej
Znajomość języka angielskiego:
Preferowane ale nie wymagane
Preferowane ale nie wymagane
Mieszkania:
Nie zapewniane
Nie zapewniane
Dojazd z mieszkania do miejsca pracy:
Pracownik dojeżdża do pracy transportem publicznym
Pracownik dojeżdża do pracy transportem publicznym